Even voorstellen

Mijn naam is Marjolein Immeker, ik ben 32 jaar en ik woon samen met mijn partner in Zwolle. Op de foto zie je mij samen met mijn twee Shi Tzu’s Bibi (links) en Pebbles (rechts). Onze honden Kyra en Kaylo staan nog niet op de foto. 😉

MarjoleinAl mijn hele leven spelen dieren een grote rol in mijn leven en het was daarom een logische stap om hier een beroep in te vinden. Om die reden ben ik eerst de opleiding dierverzorging gaan volgen op het AOC de Groene Welle in Zwolle. In 2009 heb ik hier mijn diploma voor behaald, maar ik was nog niet klaar met leren. Daarom ben ik de opleiding dierentrimmen (ook op de Groene Welle) gaan volgen. Al snel was het duidelijk dat dit is wat ik wil! Na de nodige tegenslagen (door o.a. ziekte) heb ik in 2012 met trots mijn diploma behaald!

Met de steun van mijn ouders heb ik in oktober 2010 mijn salon geopend, die gevestigd is bij mijn ouderlijk huis. Ik ben ze tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar dat ze mij deze mogelijkheid hebben gegeven en me blijven steunen!

In de toekomst zal ik mij blijven ontwikkelen door de nodige workshops te volgen en misschien doe ik ooit eens mee aan een trimwedstrijd. Ik blijf op de hoogte van de nieuwe trends door vakbladen te lezen en veel contact te hebben met collega’s door heel Nederland.

Hopelijk komt er in de toekomst ook nog een trimsalon in Zwolle, de ideeën liggen in ieder geval al klaar!